Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U wilt graag dat uw website gevonden wordt door uw doelgroep. Om de kans daarop aanzienlijk te vergroten kan Interwijs uw website meer waarde geven door Search Engine Optimization (SEO) toe te passen. Met deze zoekmachine optimalisatie bereikt u dat:

  • uw website te vinden is met belangrijke zoekwoorden
  • uw website topposities behaalt in de belangrijkste zoekmachines
  • uw website kwalitatief hoogwaardige bezoekers krijgt

Naast deze zoekmachine optimalisatie en vermelding in traditionele media is er nog een aantal mogelijkheden waarmee men uw website kan vinden. Bijvoorbeeld door advertenties in Google (Adwords), banners op diverse plaatsen op het internet, links op andere relevante websites en opname in zogenaamde portals als Startpagina dochters. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Toppositie in de zoekmachines?

Wilt u topposities in de zoekmachines? Met onze dienst zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen we dit voor u realiseren. Allereerst leggen we samen vast welk doel u wenst te behalen met SEO. Na een analyse stellen wij vervolgens een plan van aanpak op dat zal leiden tot het gewenste resultaat. Tenslotte zullen we – afhankelijk van het gestelde doel - er periodiek aan blijven werken om de posities in de zoekmachines te behouden. In een heldere online rapportage informeren wij u over de resultaten en regelmatig hebben wij hierover contact met u.

Eenmalig advies

Ook kunnen wij u van dienst zijn met een advies. Wij bepalen samen met u het doel, analyseren zoektermen op relevantie en concurrentie. Vervolgens komen wij met een plan van aanpak en adviseren wij u hoe u dat kunt bevorderen met tools en andere maatregelen. Optioneel kunnen wij dit advies voor u uitvoeren.

Tools

Zelf kunt u aan de slag met de verschillende tools. Met de FastView basismodule beschikt u al over de basis tools voor zoekmachine optimalisatie. Samen met de zoekmachine optimalisatie module wordt uw website nog beter gevonden! De combinatie van deze "tools” en een persoonlijke aanpak bepalen het uiteindelijke resultaat.

Effectief adverteren met Google AdWords (SEA)

Wilt u dat uw website gegarandeerd vindbaar is naast of boven de zoekresultaten van de zoekmachine Google? Door middel van Search Engine Advertising (SEA) de juiste campagnes met aantrekkelijke advertenties maken wij uw website direct vindbaar voor uw doelgroep.

Adverteren in de zoekmachine Goolge levert meteen resultaat op, waarbij u betaalt per klik. Adverteren in een zoekmachine vormt een flexibel marketinginstrument dat uitstekend structureel, actiematig en als onderdeel van een gecombineerde media campagne kan worden ingezet.

U betaalt alleen voor kliks, dus websitebezoekers. En u bepaalt de grootte van het budget.

Welke aanpak?

Wilt u weten wat voor u de beste aanpak is? Neem contact met ons op.