Voorbeelden

Een overzicht van enkele gerealiseerde websites


Onderhoudsbedrijf
Meubelzaak
Energy besparing
Wateropslag
Systeemplafonds
Administratie kantoor
Website met een standaard sjabloon bestaande uit drie kolommen en afwijkende home met banners. Van de Berg Systeemplafonds is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten plafonds en wanden. Van de Berg Systeemplafonds geeft deskundig advies en werkt voor bedrijven en particulieren.
Website met een standaard sjabloon bestaande uit twee kolommen en afwijkende home met banners. Hummel Administratieve en Fiscale Dienstverlening en Administratiekantoor Kicken zijn op 1 februari 2010 samengevoegd. Het kantoor is gevestigd in Meppel en verricht administratieve en fiscale werkzaamheden voor met name het midden- en kleinbedrijf en bedrijven in de agrarische sector.
Auto onderhoud
Schoenenmode
Website met een exclusief ontwerp. Cartec Staphorst, sinds 1990 totaal leverancier voor professionele onderhouds en reinigingsproducten voor de autobranche.
Website met een standaard sjabloon bestaande uit drie kolommen en afwijkende home met banners. Danique Schoenmode verkoopt schoenen van vele bekende merken voor het hele gezin!
Adviesbureau
Vereniging
Website met een exclusief ontwerp. Qomit Company is een Nederlands, onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor ondernemers in Nederland en Turkije. Qomit Company is gespecialiseerd in bemiddeling en consultancy om efficiŽnt en kansrijk zaken te doen met en in Turkije.
Website met een exclusief ontwerp. Deze website heeft een smoelenboek, besloten gedeelte voor leden en een agenda met aanmeldmogelijkheid voor evenementen. ICC-PMM is een bundeling van krachten van de IndustriŽle CommerciŽle Club Meppel en Parkmanagement Meppel.
Advocaten kantoor
Bouwbedrijf
Website met een exclusief ontwerp. Koning & Pover Advocaten koppelt hoogwaardige juridische advisering aan kleinschaligheid en een hypermodern ICT kantoorconcept.
Website met een exclusief ontwerp. Verder opgenomen is een fotoalbum. Bouwbedrijf Katerberg is een kleinschalig bouwbedrijf dat voor kwaliteit en vakmanschap staat.
Intermediair
Stratenmakerbedrijf
Website met een exclusief ontwerp. Deze website heeft een vacature module met online registratie en de mogelijkheid je profiel zelf te beheren. Overheidscontrollers bemiddelt tussen (freelance) overheidscontrollers en overheidsorganisaties.
Website met een exclusief ontwerp. Verder opgenomen is een fotoalbum. Van de Bunt bestratingen is een stratenmakersbedrijf dat zeer ervaren is in zowel traditionele bestrating als de meest moderne bestratingstechnieken. Hierdoor staan ze garant voor een duurzame bestrating.
Liften specialist
Hoveniersbedrijf
Lift-Emotion is specialist in het ontwerpen en realiseren van liften voor luxe schepen en levert wereldwijd. De website is voorbereid op meerdere talen.
Website met een exclusief ontwerp. Verder opgenomen is een fotoalbum. A3 tuinen maakt mooie tuinen! Uiteraard samen met de klant.
Haarden speciaalzaak
Verhuurbedrijf
De website is voorzien van een uitgebreide catalogus om de verschillende haarden te tonen. Middels zoekmachine optimalisatie worden deze goed in de zoekmachines opgenomen. Strating openhaarden is in het noorden van het land een begrip.
Octaviant verhuurt luxe bungalows op Ameland. De website is in meerdere talen uitgevoerd en voorzien van een reserveringssysteem.
Hoveniersbedrijf
Ongediertebestrijdingbedrijf
Website met een exclusief ontwerp. Verder opgenomen is een fotoalbum. De Klimop: uw hoveniersbedrijf en tuinadviesbureau. Van ontwerp tot onderhoud.

Website met een exclusief ontwerp. Deze website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Daarnaast is er een online logboek opgenomen voor alle relaties van DPC Services. Hierin kunnen meldingen gedaan worden en kan de opvolging en rapportage geraadpleegd worden.
 
DPC Services is uw partner in ongediertebestrijding. Voor particulieren en bedrijven!
Makelaardij
Makelaardij
Website met een exclusief ontwerp. Deze website heeft een catalogusmodule voor huizen met de mogelijkheid een uitgebreide brochure te downloaden. Slot-Poortman, Stapel & Co richt zich op de totale makelaardij. Of het nu gaat om woningen, agrarisch vastgoed, woonboerderijen of melkquota; Slot-Poortman, Stapel & Co is er voor boeren, burgers en buitenlui!

Website met een exclusief ontwerp. Deze website heeft een catalogusmodule voor huizen . Moerman & Dejong Makelaars houdt zich bezig met het aan- en verkopen van woningen in de regio Schiedam.

Bekijk hier de overzicht van enkele gerealiseerde webshops